Noutăţi

07.11.2012 15:58

LIVE VIDEO. Chelsea - Șahtior, ÎN DIRECT la Canal 3, ora 21:45

MECIUL POATE FI URMĂRIT LIVE AICI

Şahtior e hotărâtă să facă pasul decisiv spre optimile Champions League, printr-o victorie pe terenul lui Chelsea. Englezii vor revanșa după înfrângerea din Ucraina, scor 1-2.
După remiza de la Torino cu Juventus, scor 1-1, Mircea Lucescu așteaptă un alt rezultat pozitiv și în Anglia.
"Ne-am pregătit bine, suntem în formă pentru duelul cu Chelsea. Vrem cele trei puncte, pentru a continua în Liga Campionilor. Nu în fiecare an ai ocazia să joci împotriva unor echipe precum Chelsea sau Juventus. Toate echipele pot fi învinse, chiar și Chelsea, la Londra. Di Matteo a spus că este unul dintre cele mai importante meciuri pentru Chelsea din acest sezon, așa că ne va aștepta un meci dificil, cu o echipă foarte bună", a spus Mircea Lucescu.
De cealaltă parte, antrenorul lui Chelsea, Roberto Di Matteo, susține că echipa sa va trebui să facă un meci perfect, pentru a învinge pe Șahtior.
"Suntem o echipă puternică pe teren propriu, însă Șahtior e o formație redutabilă, a dovedit-o la Torino, în partida cu Juventus. Fiecare jucător care va intra pe teren trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Cred că este important să începem bine, așa cum au făcut ei în meciul tur, sper ca publicul să ne ajute, să fie alături de noi. Trebuie să jucăm perfect, pentru a câștiga", a declarat Di Matteo.
Șahtior este pe primul loc în grupa E, cu 7 puncte. Chelsea se află pe poziția a doua, cu 4 puncte.