Noutăţi

04.12.2012 14:48

LIVE VIDEO 21.45. Borussia Dortmund - Manchester City. Cetăţenii luptă pentru un loc în Europa League

Borussia Dortmund şi Real Madrid sunt deja calificate în această ordine pentru faza optimilor de finală. Ajax (4 puncte) şi Manchester City (3 puncte) luptă pentru locul al treilea care asigura continuarea aventurii europene.

Partida Borussia Dortmund – Manchester City este transmisă în direct marți, de la 21:45, pe Canal 3 şi poate fi urmărită în direct pe site-ul www.ucl.canal3.md.

Fundașul brazilian a lui Manchester City, Maicon, a ținut să risipească zvonurile legate de un interes scăzut al echipei sale pentru cea de-a doua competiție ca importanță din Europa.

Campioana Angliei nu mai are nicio șansă să acceadă în primăvara Champions League, după ce Real Madrid și Borussia Dortmund și-au asigurat deja locurile calificante.

City nu este sigură nici măcar de accesul în Europa League, iar pentru obținerea locului trei din grupă este nevoită să câștige duelul din Germania și Ajax să nu obțină victoria la Madrid.

"Vom juca pentru mândria noastră, vrem să continuăm într-o competiție europeană, chiar dacă nu este Champions League. Sper să ne asigurăm locul și să ajungem cât mai departe, chiar să câștigăm competiția.", a declarat brazilianul Maicon.