Noutăţi

06.12.2012 09:38

Lille - Valencia 0-1, debut cu dreptul pentru Ernesto Valverde

Lille a pierdut și ultimul meci din grupele Champions League, 0-1 pe teren propriu cu Valencia, la care tocmai a debutat noul antrenor Ernesto Valverde - fost finalist al Cupei UEFA, pe vremea când antrena Espanyol.
Francezii antrenați de Rudi Garcia sunt într-o formă dezastruoasă: fără victorie de trei etape în Ligue 1 și fără gol marcat în această perioadă! Meciul cu Valencia ar fi trebuit să reprezinte șansa revanșei pentru alb-roșii, mai ales că Lille nu pierduse niciodată în cele cinci întâlniri cu echipele iberice.
Totuși, formația de pe Mestalla nu mai pierduse în fața unei echipe din Franța de 16 jocuri, adică de la prima manșă a semifinalei din Cupa Cupelor cu Nantes, sezonul 1979/1980. Prestațiile excelente ale "liliecilor" în fața cluburilor din Hexagon s-a confirmat și la Lille, unde golul lui Jonas a decis rezultatul final al partidei. Brazilianul a marcat din penalty, în minutul 36. Golgheterul Soldado nu a fost utilizat la oaspeți.
În tur, Valencia s-a impus pe teren propriu cu 2-0. În urma rezultatului din ultima etapă a grupelor, Valencia a terminat pe locul 2 în grupa F, în spatele lui Bayern Munchen.
Sursa: digisport.ro