Noutăţi

06.12.2012 09:53

Braga - Galatasaray 1-2, cu un gol decisiv pentru calificare făcut cadou turcilor de portarul Quim

Portughezii de la Braga nu aveau nicio miză înaintea ultimei partide din grupa H, cu Galatasaray.
Echipa lui Jose Peseiro le promisese însă clujenilor că va face tot posibilul să bată campioana Turciei, iar golul lui Mossoro, din minutul 32, părea că o va trimite pe CFR mai departe în UEFA Champions League.
După pauză însă, "Împaratul" Terim a mutat inspirat. I-a trimis în teren pe Nordin Amrabat și pe Aydin Yilmaz. Schimbarile s-au dovedit decisive. Marocanul a centrat perfect în minutul 58, pentru Burak Yilmaz, iar atacantul turc l-a egalat în clasamentul golgheterilor pe Cristiano Ronaldo, cu a 6-a sa reușită în grupe.
Speranțele CFR-ului s-au năruit cu 12 minute înainte de final, când Quim a respins în picioarele lui Aydin Yilmaz, iar acesta a trimis Galata în optimile UEFA Champions League. Portughezii rămân cu un singur succes în meciurile disputate împotriva turcilor, pe teren propriu. În 2008, în Cupa Intertoto, Braga trecea de Sivasspor cu 3-0.
Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri din Italia, avându-l la centru pe Nicola Rizzoli. Fost portar la CFR Cluj, Beto Pimparel a fost doar rezervă miercuri seară.
Sursa: digisport.ro