Noutăţi

21.01.2013 09:34

Hai cu noi la fotbal! Câştigă bilete la meciul Şahtior Doneţk-Borussia Dortmund

Liga Campionilor, cea mai mare şi importantă competiţie de fotbal din lume, îl poate face pe fiecare dintre voi suporter de lux. De luni, puteţi participa la un concurs unic în Moldova, care pune la bătaie 3 premii a câte două bilete la meciul Şahtior Doneţk - Borussia Dortmund. Direct pe stadion. Pentru asta nu trebuie decât să urmăriţi zilnic PRIME, 2 PLUS şi CANAL 3 şi să răspundeţi corect la întrebările care vor apărea pe ecran.

Cea mai tare competiţie fotbalistică inter-cluburi din lume revine, în februarie, cu o nouă surpriză. Iubitorii fotbalului şi nu doar, au ocazia unică să ajungă pe cel mai frumos stadion din Estul Europei, Donbass Arena la meciul Şahtior Doneţk-Borussia Dortmund.

Începând cu luni, 21 ianuarie, dăm startul unui concurs ce oferă 3 premii mari a câte 2 bilete la această partidă. Astfel, timp de 2 săptămâni, la PRIME, 2 PLUS şi CANAL 3 se va anunta intrebarea zilei cu 3 variante de raspuns. Participantii la concurs trebuie să răspundă corect printr-un sms la numărul scurt 2340. Important este ca mesajul de răspuns să conţină varianta corectă în formatul care va apărea pe ecran.

Cu cât mai multe răspunsuri corecte, cu atât mai multe şanse de câştig. Premiile vor fi oferite acelor 3 participanţi care vor răspunde corect la toate cele 14 întrebări ale zilei şi care vor raspunde cu o cantitate maxima de sms-uri la aceste intrebari.

Dacă aţi ratat întrebarea zilei precedente, nu-i nicio problemă. O vei putea găsi pe site-ul www.ucl.canal3.md unde vor fi publicate toate detaliile concursului.