Noutăţi

06.03.2013 10:18

Mourinho recunoaşte că nu merita victoria cu United: "Cei mai buni au pierdut"

Antrenorul Realului a lăsat orgoliul deoparte şi a admis că echipa a jucat slab, fiind ajutată să se califice de o eroare de arbitraj.

La final l-a îmbrăţişat pe Sir Alex Ferguson ca şi cum ar fi vrut să-i ceară scuze. Iar în faţa jurnaliştilor a recunoscut: "Independent de deciziile din teren, echipa mai bună a pierdut în seara asta. Nu meritam victoria, dar ăsta-i fotbalul".

Apoi a detaliat: "Cînd portarul tău e cel mai bun de pe teren şi în condiţiile în care am jucat 11 contra 10 înseamnă că n-am fost în stare să ţinem mingea". Antrenorul Realului a vorbit şi despre eliminarea lui Nani, pentru lovirea lui Higuain.

"Ferguson trebuie să simtă exact acelaşi lucru pe care l-am trăit eu acum doi ani, la eliminarea lui Pepe. În acea situaţie a fost o simulare, iar la faza de acum, o decizie pentru un contact dur, pe care arbitrul îl putea soluţiona cu un cartonaş galben", a declarat Jose.

Pepe a fost eliminat cu "roşu" direct în semifinala din 2011 a Ligii, cu Barcelona (0-2), în urma unui fault la Dani Alves.

7 victorii are Mourinho în 16 dueluri cu Ferguson. Managerul scoţian l-a învins pe portughez doar de două ori, în ambele situaţii după prelungiri şi mereu pe Old Trafford