Noutăţi

04.04.2013 10:08

Malaga - Dortmund 0-0. Nemții au ratat ocaziile mari, calificarea e deschisă

Malaga și Borussia Dortmund au oferit un spectacol de zile mari pe "La Rosaleda", chiar dacă niciuna dintre formații nu a reușit să înscrie. Manșa-tur din sferturile de finală UCL a fost presărată cu o sumedenie de ocazii, atât la o poartă, cât și la cealaltă.

Ghinionistul serii a fost Mario Gotze (Borussia), internaționalul german ratând nu mai puțin de trei oportunități extrem de mari.

În prima repriză, Willy Caballero a fost îngerul păzitor pentru Malaga, după ce portarul a reușit să blocheze rând pe rând șuturile expediate de Gotze, Grosskreutz și Kehl.

Nici elevii lui Pellegrini nu au fost departe de deschiderea scorului: cu doar două minute înainte de pauză, Julio Baptista și Toulalan au trimis cu capul, însă pe rând Weidenfeller și apoi chiar omul de gol Gotze au respins providențial.

Repriza secundă s-a desfășurat după un scenariu diferit, cu mai puține spații în defensivele celor două echipe. Cu toate acestea, atât Malaga, cât și Dortmund au avut câte o mare oportunitate. Același Gotze nu a găsit spațiul porții din careul mic, pentru ca la două minute distanță, Weidenfeller să izbutească parada serii la trasorul lui Isco.

În finalul partidei, Antunes și Scheiber au încercat să suprindă portarii adverși, dar șuturile lor au trecut mult pe lângă sau peste buturi.

Scor final 0-0, iar calificarea este deschisă pentru ambele formații. Meciul retur se va disputa marți, 9 aprilie, de la ora 21:45 și va fi transmis în direct pe 2Plus.

Sursa: Digisport.ro