Noutăţi

11.04.2013 17:14

Juventus - Bayern 0-2. Nemţii supun "Bătrâna Doamnă", fără gol primit

Bayern Munchen s-a calificat fără probleme în semifinalele UEFA Champions League, după ce a repetat și la Torino scorul din tur cu Juventus, scor 2-0.

Nemții au forțat în repriza secundă și au marcat golul care a risipit orice emoție, prin Manzdukic, iar pe final, Pizarro a stabilit rezultatul final. La general, Bayern s-a impus cu 4-0.

Nemții au avut emoții în prima repriză, dar Neuer a scos lovitura liberă executată de Pirlo. Alaba l-a întins și el pe Buffon, însă nu l-a mai învins ca în primul minut, din tur, când italianul a greșit grav.

În partea a doua, Robben a zguduit bara, iar peste șapte minute a picat și primul gol. Portarul lui Juventus a respins inițial șutul lui Javi Martinez, iar apoi croatul Mario Mandzukic a deschis scorul.

Juventus nu a reușit în niciun moment să pună cu adevărat probleme, iar golul al doilea a venit firesc. Intrat în locul lui Mandzukic, Claudio Pizzaro a închis meciul în prelungiri iar Bayern bifează a a treia semifinală de UEFA Champions League din ultimii patru ani.

ECHIPELE

Juventus: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Padoin ('69 Isla), Pogba, Pirlo, Marchisio ('79 Giaccherini), Asamoah - Vucinic, Quagliarella ('66 Matri)

Antrenor: Antonio Conte

Bayern: Neuer - Lahm, Van Buyten ('35 Boateng), Dante, Alaba - Javi Martinez, Schweinsteiger - Robben, Muller, Ribery ('80 Gustavo) - Mandzukic ('83 Pizarro)

Antrenor: Jupp Heynckes