Noutăţi

17.04.2013 08:33

Liga Campionilor se muta pe Prime unde vor fi transmise semifinalele şi semifinala

Marile vedete ale fotbalului mondial Messi, Ronaldo si Ribery promit un spectacol fara precedent in semifinale, care vor fi transmise de PRIME.

Real, Barcelona, Bayern si Borussia isi dau intalnire saptamana viitoarea in direct doar pe Prime.

Meciurile vor putea fi urmarite si in Piata Marii Adunari Nationale, unde vor fi instalate doua ecrane gigant.

Aproape doua miliarde de euro. Aceasta este valoarea totala a jucatorilor prezenti in semifinalele Ligii Campionilor. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Ribery vor putea fi admirati incepand de saptamana viitoare doar pe Prime.


Spania si Germania se pregatesc de un adevarat razboi fotbalistic in semifinalele Ligii Campionilor. Barcelona contra lui Bayern Munchen si Real Madrid impotriva Borussiei Dortmund sunt partidele pe care le asteapta o lume intreaga.
Marti, 23 aprilie, Prime va transmite primul superduelul din semifinale. La Munchen, Bayern va intalni echipa. Barcelona.


Miercuri, 24 aprilie, un al meci de foc pe Prime. Jose Mourinho si Cristiano Ronaldo se vor bate in Germania cu Borussia Dortmund, echipa care a reusit o adevarata minune in partida cu Malaga.


Meciurile din semifinale vor putea fi urmarite in aer liber in Piata Marii Adunari Nationale, la o halba de bere. Aici va fi amenajat un orasel fotbalistic si vor fi instalate doua ecrane gigant. Prime va transmite si marea finala de pe stadionul Wembley, care va avea loc pe data de 25 mai.