Noutăţi

23.10.2012 23:09

Spartak Moscova - Benfica 2-1, portughezii rămân cu un punct

Benfica rămâne cu un punct la jumătatea dumului din grupele UEFA Champions League.

Lusitanii care o lăsau acasă pe Manchester United în grupa Oţelului sezonul trecut, au pierdut cu 1-2 în deplasare la Spartak Moscova.

Benfica a primit gol repede pe gazonul sintetic al moscoviţilor de la Spartak. Brazilianul Rafael Carioca a deschis scorul pentru ruşi după trei minute. Ari a fost aproape de 2-0 pentru Spartak - a lovit bara în minutul 25. Fără înfrangere in ultimele opt deplasari, Benfica a egalat după puţin mai mult de jumătate de oră de joc.

Lima a fost omul cu golul pentru portughezi. Scorul final a fost stabilit chiar înainte de pauză, la autogolul lui Jardel. După victoria cu Benfica, Spartak a obţinut primele puncte în grupa din care mai fac parte, Barcelona şi Celtic.

Interesant este că Spartak câştigase un singur meci din ultimele 15 jucate în Liga Campionilor pe teren propriu! Se întâmpla în noiembrie 2000, când MSK Zilina pierdea la Moscova cu 3-0.

ECHIPELE

Spartak Moscova (4-2-3-1): Rebrov - Makaev, Pareja, Suchy, D. Kombarov - Rafael Carioca, Kallstrom (79 Bryzgalov) - Jurado, Ananidze (57 K. Kombarov), Bilyaletdinov (73 Welliton) - Ari. Antrenor: Unai Emery

Benfica (4-3-2-1): Artur - Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo - Perez, Matic (89 Ola John), Salvio - Lima, Bruno Cesar (65 Gaitan) - Rodrigo (65 Cardozo). Antrenor:Jorge Jesus