Noutăţi

28.08.2013 09:19

Arsenal – Fenerbahce 2-0. “Tunarii” au intrat în grupe în pas de defilare

Ca şi calificată în grupele UEFA Champions League după 3-0 la Istanbul, Arsenal a avut de îndeplinit o formalitate în returul cu Fenerbahce.
Omul care a dat gol şi în deplasare, Ramsey, a fost cel care a deschis scorul în minutul 25. Turcii le-au dat emoţii "tunarilor" înainte de pauză, însă Szczesny a fost la datorie și Fener a rămas fara gol în deplasare cu Arsenal.
Cazorla putea dubla avantajul gazdelor în minutul 64, însă Demirel a respins în corner. Ramsey a răzbunat ocazia opt minute mai târziu. Galezul a reuşit dubla cu un şut la colţul lung, după o pasă a lui Gibbs.
"Tunarii" puteau închide tabela cu același scor ca în turul de la Istanbul, dar Giroud a ratat în ultimul minut. Până la urmă, s-a terminat 2-0, iar Arsenal merge pentru a 14-oară consecutiv în grupele UEFA Champions League.
ECHIPELE
Arsenal: Szczesny - Jenkinson, Sagna, Mertesacker, Monreal - Walcott (75 Miyaki), Wilshere, Ramsey, Cazorla, Podolski (49 Gibbs) - Giroud (60 Sanogo). Antrenor: Arsene Wenger.
Fenerbahce: Volkan - Gonul,Bruno Alves, Korkmaz, Erkin - Șahin, Meireles - Kuyt (66 Webo), Baroni (67 Potuk), Sow (83 Potuz) - Emenike. Antrenor: Ersun Yanal
Sursa: Digisport