Noutăţi

03.10.2013 13:46

Juventus - Galata 2-2. Torinezii s-au împiedicat iar, după ce au condus pe final

Juventus şi Galatasaray şi-au împărţit punctele în etapa a doua a grupelor UEFA Champions League. Turcii au deschis scorul la Torino şi au condus până în minutul 78, dar partida de debut a lui Roberto Mancini ca antrenor al turcilor s-a terminat 2-2.

Roberto Mancini a avut parte de o primă repriză de vis la debutul său pe banca lui Galatasaray. Didier Drogba a ratat prima ocazie a turcilor în deplasarea de la Torino. Atacantul ivorian a profitat apoi de o greşeală a lui Bonucci şi a deschis scorul în minutul 36.

Prima ocazie demnă de luat în seamă a gazdelor a venit abia în minutele de prelungiri ale primei părţi, dar Quagliarella nu l-a putut surprinde pe Muslera.

Juventus a ieşit mai motivată de la vestiare şi a avut o primă şansă de a restabili egalitatea în minutul 50, dar şutul lui Asamoah a trecut pe lângă poarta oaspeţilor. Pirlo şi-a încercat norocul de la 30 de metri, dar nici el nu a nimerit ţinta.

Quagliarella a căzut în careu după un duel cu Amrabat şi Viktor Kassai a acordat penalty pentru gazde. Vidal nu a avut emoţii de la 11 metri şi a egalat.

Jocul bun al gazdelor a dat rezultatele aşteptate până la urmă: după ce a obţinut penalty-ul, Quagliarella şi-a adus echipa în avantaj din centrarea bună a lui Pirlo. Nici un minut nu a durat bucuria gazdelor. Umut Bulut a egalat imediat din pasa lui Drogba.

Meciul de la Torino s-a terminat cu scorul de 2-2, deşi Llorente a ratat în minutul 93 o ocazie uriaşă de a aduce victoria lui Juventus. În prima etapă, torinezii au remizat cu FC Copenhaga, 1-1, în vreme ce Galatasaray a fost zdrobită de Real Madrid, scor 1-6.

Sursa: digisport.ro