Noutăţi

03.10.2013 13:49

Real Madrid - FC Copenhaga 4-0. Casillas a revenit în poartă, Ronaldo a înscris o "dublă" superbă

Pe arena "Santiago Bernabeu", Real Madrid a avut nevoie de doar 21 de minute pentru a deschide scorul în meciul cu FC Copenhaga: Cristiano Ronaldo a marcat în poarta fostei adversare a Stelei după centrarea perfectă a lui Marcelo.

Gazdele s-au dezlănțuit după pauză și același Ronaldo a punctat pentru 2-0 după faza săptămânii în Europa, cu Di Maria in prim-plan. Portughezul a ajuns la cinci goluri în primele două runde din Champions League și a egalat un record care îi aparținea lui Pippo Inzaghi.

Mai mult, Cristiano Ronaldo și-a trecut în cont a 13-a dublă în Champions League, la fel ca și Messi și Raul. Argentinianul Angel Di Maria nu s-a mulțumit doar cu pasele decisive și și-a încununat prestația de pe Bernabeu cu o dublă de senzație.

Di Maria a ridicat publicul în picioare la reușită de 3-0 din minutul 71, iar în prelungiri a stabilit scorul final, 4-0 pentru Real Madrid. Iker Casillas a jucat meciul cu numărul 129 în UCL pentru Real Madrid, având cu unul mai puțin decât legendarul Raul. După două etape scurse, spaniolii au reușit să marcheze 10 goluri, veritabil record al competiției.

Sursa: digisport.ro