Noutăţi

22.10.2013 12:19

FC Porto - Zenit 0-1. Cea mai rapidă eliminare din istoria UCL! Hulk a revenit pe "Dragao"

FC Porto a jucat în 10 oameni încă din minutul 6 al partidei cu Zenit, după eliminarea lui Herrera, care a primit rapid două cartonașe galbene. Consecința a fost una tristă pentru gazde, care au pierdut meciul cu un gol încasat pe final.

Hulk a revenit pe "Dragao", dar din postura de adversar, după ce rușii de la Zenit au plătit o avere pentru a-l aduce pe golgheterul lui FC Porto. Oaspeții nici nu sperau la un început mai bun de meci, după ce Porto a rămas în inferioritate numerică încă din primele minute. Herrera a încasat cel mai rapid cartonaș roșu din istoria Champions League!

Ambele echipe au ales apoi un joc precaut, lucru perfect justificat, cel puțin în cazul portughezilor, care au avut și ghinion. Până la pauză, cele mai mari șanse de gol au aparținut lui Hulk (11), Lucho Gonzalez (bară), Lica (20), Shirokov (39) și Mangala (41).

La reluare, același Lucho (49), rezerva Varela (55), dar și Hulk (57) au fost protagoniștii în faza ofensivă. Brazilianul Hulk a mai trecut o dată pe lângă gol (70), iar gazdele păreau că se vor mulțumi cu o remiză la finalul partidei. Fostul erou al lui FC Porto n-a fost însă de acord, iar centrarea sa perfectă a produs unicul gol al întâlnirii.

Ruşii au câştigat întâlnirea cu un gol semnat de Kerzhakov, cu capul, în minutul 86. După trei runde, Atletico Madrid are maximum de puncte și este urmată în clasament de Zenit si Porto, în timp ce codașa grupei este Austria Viena. Etapa viitoare, Atletico Madrid se deplasează în Austria, în timp ce Zenit primește vizita lui FC Porto.

Sursa: digisport.ro