Noutăţi

22.10.2013 12:21

Marseille - Napoli 1-2. Francezii, la al cincilea eșec consecutiv în Europa

Oaspeţii au obţinut victoria şi în cel de-al doilea meci din grupa F al UEFA Champions League. Napoli a reuşit să se impună cu 2-1 în meciul cu Olympique Marseille. Doi foşti "galactici" de la Real Madrid au colaborat perfect la primul gol al italienilor.

Higuain l-a servit pe Callejon, iar acesta a deschis scorul pe Velodrome, bifând şi primul gol în UEFA Champions League, pentru noua sa echipă. Golul lui Callejon a fost primul reuşit de Napoli împotriva unei formaţii din Franţa, în cea mai importantă competiţie europeană.

Rafael Benitez a fost inspirat şi după pauză, când l-a înlocuit pe Higuain cu Zapata. Tânărul de 22 de ani a reuşit repede să dubleze avantajul napoletanilor.

Rezultatul final a fost stabilit de Andre Ayew, care a punctat din pasa fratelui său, Jordan, fără să schimbe, însă, soarta câştigătoarei.

Meciul de la Marseille s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru Napoli, care aşteaptă în meciul viitor vizita vicecampionilor Franţei. Francezii au ajuns la un record negativ în cupele europene, după a cincea înfrângere consectutivă.

Sursa: digisport.ro