Noutăţi

22.10.2013 12:26

Schalke - Chelsea 0-3. Prima victorie a lui Mourinho cu nemţii, în deplasare!

Chelsea a prins aripi în grupa Stelei, după succesul cu 4-0 de pe Arena Naţională.

În derby-ul de clasament cu Schalke, echipa lui Mourinho a deschis scorul după doar cinci minute, prin Fernando Torres, care a reluat cu capul, din apropiere, după un corner bine executat.

Atacantul spaniol a nimerit şi transversala în prima repriză, dar s-a răzbunat în actul secund. Un contraatac-şcoală, cu o cursă incredibilă a lui Hazard şi pasa decisivă a lui Oscar au dus la al doilea gol marcat de Torres, în Germania.

Tot contraatacul a dus la scorul final stabilit de Hazard, cu trei minute înainte de final. Pe 6 noiembrie, Chelsea şi Schalke se întâlnesc iar, în etapa a patra a grupelor UEFA Champions League, pe Stamford Bridge.

Schalke a suferit cea mai drastică înfrângere pe teren propriu în Champions League, în timp ce Jose Mourinho a bifat prima victorie pe terenul unei formaţii din Germania. Portughezul a pierdut precedentele şase meciuri în această ţară.

Pe stadionul lui Schalke, Mourinho reușea să câștige primul său trofeu UEFA Champions League, pe vremea când antrena la FC Porto, în finala de vis contra celor de la AS Monaco (3-0), în 2004.

Sursa: digisport.ro