Noutăţi

23.10.2013 06:56

Bayern Munchen - Viktoria Plzen 5-0. Cine-i oprește pe bavarezi?

Campioana en-titre a Europei, Bayern Munchen, n-a avut nicio emoție în partida cu cehii de la Viktoria Plzen. A înscris cinci goluri și-și continuă marșul triumfal în Grupa D a UEFA Champions League.

Elevii lui Pep Guardiola au deschis scorul destul de repede, prin Ribery, care a transformat fără emoții o lovitură de la 11 metri, pentru ca mai apoi Alaba să înscrie al doilea gol al bavarezilor până la pauză.

Nemții au pornit ca din pușcă și partea a doua a întâlnirii și au mai punctat de două ori într-un interval de doar trei minute, prin același Ribery și prin Schweinsteiger. Reușita lui Gotze din final a consfințit un regal fotbalistic predat de cea mai bună echipă de fotbal a Europei.

Înainte de returul din Cehia, Bayern are maximum de puncte în trimp ce Manchester City şi ŢSKA Moscova rămân să îşi dispute locul secund, care duce în optimile UEFA Champions League. Cehii de la Plzen rămân fără niciun punct.

În schimb, Bayern face parte dintr-un grup select al formațiilor, care au maximum de puncte după trei runde, alături de PSG, Real Madrid și Atletico Madrid. În acest mini-clasament, primul loc este ocupat de francezi, care au un golaveraj devastator: 12-1, urmați de Real, Bayern și Atletico.

Sursa: digisport.ro