Noutăţi

23.10.2013 06:57

CSKA Moscova - Manchester City 1-2. Aguero a rezolvat, de unul singur, ecuația partidei

Ieşită încă din faza grupelor în primele două participări din UEFA Champions League, Manchester City a obţinut o victorie mare pe terenul lui CSKA Moscova.

Cele două formații se aflau la egalitate de puncte înainte de partida condusă de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru. Sârbul Tosic a deschis scorul pentru ruşi, care au crezut că pot produce surpiza, mai ales că, până atunci, elevii lui Leonid Slutsky evoluaseră dezinvolt.

Golul lui Tosic i-a rănit în orgoliul propriu pe englezi, care imediat au trecut la atac și au restabilit egalitatea extrem de rapid. De fapt, în doar opt minute, “cetățenii“ au rezolvat partida în favoarea lor, grație “dublei“ lui Aguero.

În repriza a doua, moscoviții au alergat, în zadar însă, după egalare. Musa a aruncat tribunele în aer în minutul 80, când a trimis balonul în plasă, dar Hațegan fluierase un fault înainte la Ignashevich.

Și, totuși, cei de la CSKA puteau obține un punct dacă Honda marca și nu-l lua la țintă pe Hart la ultima fază a meciului.

În aceste condiții, Bayern și Manchester City par a-și fi antamat locurile care duc spre primăvara Champions League, în timp ce CSKA este favorită pentru locul trei, care asigură prezența în primăvara Europa League.

Sursa: digisport.ro