Noutăţi

23.10.2013 07:11

Real - Juventus 2-1. Ronaldo a înscris de două ori și a adus victoria gazdelor

Real Madrid este tot mai aproape de primăvara UEFA Champions League, după 2-1 pe teren propriu cu Juventus. Oaspeții au pus însă probleme și au sperat să obțină o remiză, deși au încheiat meciul în zece oameni, după eliminarea lui Chiellini.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 5. Di Maria i-a pasat lui Ronaldo, iar portughezul a reușit să înscrie după ce a trecut de portarul Buffon. Juventus s-a aruncat în atac după golul primit și a profitat de pasul înapoi făcut de oamenii lui Ancelotti. În minutul 22, Llorente a reușit să egaleze, după un balon respins în față de Casillas, la ocazia lui Pogba.

Real Madrid a revenit în avantaj după golul din penalty marcat de Ronaldo, iar vicecampioana Spaniei a intrat în avantaj la cabine.

După pauză, echilibrul meciului s-a rupt decisiv. Chiellini a fost eliminat cu mare ușurință încă din minutul 48, iar Real a știut să gestioneze finalul unui meci în care Juventus a încercat să scape neînvinsă, de la Madrid.

Benzema a trecut pe lângă 3-1, iar Real s-a menajat pe finalul partidei, madrilenii fiind mai mult cu gândul la marele derby cu Barcelona.

Sursa: digisport.ro