Noutăţi

26.11.2013 08:14

Arsenal - Marseille 2-0. Wilshere a reușit cel mai rapid gol al sezonului în UCL

Arsenal a învins-o cu 2-0 pe Marseille şi e prima în grupă, cu trei puncte peste Dortmund şi Napoli. În ultima rundă, tunarii joacă în Italia şi toate trei păstrază şanse de calificare.

Jack Wilshere a făcut spectacol cu Marseille. Jucătorul gazdelor a deschis scorul încă din primul minut după un superb efort individual. Englezul a marcat cel mai rapid din actuala ediție a grupelor UEFA Champions League.

Până marţi, cel mai rapid gol în actuala ediţie aparţinuse spaniolului Martinez Berridi, care a marcat în minutul 2, în propria poartă, la meciul pierdut de Real Sociead, scor 0-1, cu Manchester United, în prima etapă.

În istoria UEFA Champions League, cel mai rapid gol a fost marcat după zece secunde de joc de olandezul Roy Makaay, pentru Bayern Munchen, în meciul cu Real Madrid, scor 2-1, în sezonul 2006-2007.

Mesut Ozil a ratat apoi un penalty în prima repriză, dar s-a revanşat în minutul 65. A pasat decisiv pentru Wilshere, care a reuşit dubla şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru Arsenal.

Înainte de ultima etapă, Arsenal are patru victorii din cinci meciuri, dar tot poate pierde calificarea în optimi, dacă pierde la Napoli. Marseille nu are niciun punct înainte de meciul cu Borussia Dortmund, a doua clasată a grupei.

Sursa: digisport.ro