Noutăţi

09.12.2013 10:00

Faza grupelor UCL se încheie la Gallo Pub cu o bere Chişinău

Săptămâna aceasta, fotbalul spectacol din UEFA Champions League pleacă în vacanţă. Nu înainte de a ne oferi cele mai bune şi decisive partide ale fazei grupelor. Berea Chişinău te invită la Gallo Pub unde poţi urmări la o halbă de bere cele mai palpitante minute ale acestui an din competiţie.

Marţi, de la 21.45 toate privirile noastre se vor îndrepta către Manchester. Acolo unde United, aflată în criză după 2 înfrângeri consecutive în campionat, primeşte replica lui Şahtior Doneţk. Pe banca minerilor va fi ca de obicei Alexandru Spiridon, un motiv în plus pentru a-i ţine pumnii. Pentru a se califica, Şahtior are nevoie să adune mai multe puncte decât Bayer Leverkusen. Oricum, minerii au nevoie de o victorie pentru a ajunge în optimi.

Miercuri însă, ne aşteaptă o reeditare a finalei UEFA Champions League din 1995. AC Milan - Ajax este capul de afiş al zilei. Dacă olendezii zburători ai lui Franck de Boer câştigă, se califică mai departe. Diavolii roşii au nevoie de cel puţin un egal. Interesant este că ultima dată când lăncierii au mers la Milan, i-au bătut cu un 2 la 0 sec pe milanezi. Se întâmpla acum 2 ani, iar statistica spune că Ajax este un adversar extrem de incomod pentru AC Milan.

Oricum, fotbalul de cel mai înalt nivel vă este garantat. Iar atunci când îl priveşti la Gallo Pub pe un ecran gigant, alături de o bere Chişinău, satisfacţia e garantată.