Noutăţi

26.02.2014 14:55

Olympiacos - Man. United 2-0. Grecii prelungesc criza echipei lui Moyes

După turul din UEFA Champions League, Manchester United este la un pas să bifeze un sezon catastrofal, primul după era Ferguson.

La 15 puncte de titlu în Anglia, campioana antrenată acum de David Moyes a dezamăgit şi în turul optimilor UEFA Champions League din Grecia, unde Olympiacos a ratat prima ocazie după opt minute. Dominguez a fost blocat în ultimul moment de Vidic.

Dominaţi de greci, "diavolii" s-au văzut conduşi înainte de pauză. Dominguez nu a mai ratat - a deviat fin un şut al lui Maniatis.

La nici zece minute după pauză, Olympiacos şi-a dublat avantajul. Costaricanul Joel Campbell a avut timp să-şi pregătească o execuţie superbă. Ashley Young şi Van Persie au fost cel mai aproape de un gol marcat în deplasare pentru United în ultimele zece minute.

Înaintea meciului de pe Karaiskakis, United avea cea mai bună apărare din întreaga competiție, alături de Chelsea și Atletico Madrid, cu doar trei goluri încasate în actuala ediție UCL.

Bătălia decisivă de pe Old Trafford pentru calificarea în sferturi, se dă în direct la Canal 3, miercuri, 19 martie, de la 21:45.

Sursa: digisport.ro