Noutăţi

20.08.2014 12:13

Steaua - Ludogorets 1-0

Alex Chipciu a adus victoria, în minutul 88.

Steaua a luptat până în ultimele minute pentru a câştiga în faţa lui Ludogorets. Alex Chipciu a adus o victorie dramatică, printr-un gol marcat în minutul 88.

Roş-albaştrii au început cu Keşeru pe bancă şi Chipciu în atac, în locul său, iar de partea cealaltă nu au lipsit Moţi şi Hamza. Chipciu a tras primul şut spre poarta lui Stoyanov, iar apoi Sânmărtean a finalizat dezamăgitor din poziţie excelentă.

Mijlocaşul Stelei s-a revanşat în minutul 33 când s-a agăţat de Mynev şi a obţinut lovitura de la 11 metri. A executat Chipciu, care a ratat de la punctul cu var, în minutul 34. În prelungirile reprizei acelaşi Chipciu s-a aflat în faţa golului, dar Stoyanov a parat.

Bulgarii au ieşit determinaţi de la cabine și Alexandrov a nimerit bara. În minutul 68, Marcelinho nu a putut înscrie în poarta lăsată descoperită de Arlauskis, iar apoi Minev a reuşit intervenţia serii, în faţa lui Chipciu.

Intrat în repriza a doua, Claudiu Keşeru a tras puţin pe lângă poartă, din lovitură liberă. Steaua a inscris, totuși, spre finalul partidei. În minutul 88, Chipciu şi-a păstrat sângele rece şi l-a executat pe Stoyanov. Putea fi chiar 2-0 pentru campioana României, dacă Moţi nu respingea pe final, din faţa porţii goale.