Noutăţi

02.10.2014 13:53

Ludogorets - Real 1-2

Moți, pasă de gol! CR7, gol și penalty ratat.

Real a învins pe Ludogorets la limită, după ce a fost condusă încă din minutul 6, campioana Europei fiind surprinsă la Sofia de replica adversarilor și de propria ușurință de a trata disputa. Privindu-i de sus pe elevii lui Georgi Dermendjiev, Real a avut nevoie să trimită piesele grele pe teren, în a doua repriză, pentru a rezolva meciul.

Marcelinho a deschis scorul repede, din devierea lui Moți, în minutul 6. Trei minute mai târziu Ronaldo a ratat un penalty, iar după încă trei minute i-a fost anulat eronat un gol și Ludogorets a păstrat avantajul, cu șansă. Numai că în minutul 24 arbitrul scoțian Craig Thompson a mai dictat o lovitură de la 11 metri, eronat de această dată, la o cădere a lui Ronaldo de lângă Moți.

Portughezul n-a mai greșit a doua oară și cu egalitatea refăcută madrilenii au redus iar turația. Carlo Ancelotti a trimis pe teren o formație experimentală, cu Isco, Illaramendi și Chicharito titulari, ultimul fiind șters, irosind ocazia meciului, singur cu poarta goală trimițând paralel cu linia porții, și a sfârșit înlocuit la jumătatea reprizei secunde.

A intrat Benzema și a adus victoria cu un gol simplu la care gazdele au acuzat fault în atac.

Victoria Realului ar putea fi contestată mai ales de curajul și disponibilitatea de a juca arătate de Ludogorets, o formație în care brazilienii Marcelinho și Espinho și spaniolul Dani Abalo au alergat mult și au combinat cu folos. De remarcat și așezarea tactică a formației bulgare, care a citit bine Realul, dar valoarea individoală superioară a elevilor lui Ancelotti a fost decisivă.

Fără să forțeze și fără să tremure, în ciuda scorului strâns, Real a câștigat și s-a instalat în fruntea grupei, fiind favorită clară la calificarea mai departe.