Noutăţi

02.10.2014 13:56

Arsenal - Galatasaray 4-1

”Tunarii” s-au răzbunat pe echipa lui Prandelli pentru eșecul de la Dortmund.

Arsenal a făcut uitat eșecul de la Dortmund cu o victorie clară în al doilea meci din faza grupelor - 4-1 cu Galatasaray, într-o partidă în care a strălucit Danny Welbeck.

”Tunarii” au deschis scorul după 22 de minute, când pasa lui Alexis Sanchez l-a găsit excelent pe Welbeck. Internaționalul englez a reușit dubla opt minute mai târziu, când a profitat de greșeala lui Felipe Melo și l-a învins pe Muslera pentru golul de 2-0 (30).

Melo a fost din nou protagonist patru minute mai târziu, cu o intrare brutală la Alexis Sanchez, pentru care a văzut cartonașul galben (34).

Chilianul s-a revanșat cu puțin înainte de pauză, marcând cu un șut plasat la colțul lung al porții lui Muslera (41).

Wellbeck și-a tercut din nou numele pe tabelă în startul reprizei secunde, cu un gol din pasa lui Oxlade-Chamberlain (52). Turcii au redus din diferență cu 30 de minute înainte de final, din penalty - Szczesny l-a faultat pe Burak Yilmaz în careu și a văzut cartonașul roșu.

Același Yilmaz l-a învins pe David Ospina, introdus în poarta lui Arsenal (60). Yilmaz putea reuși ”dubla” în minutul 80, când Ospina a respins spectaculos la lovitura de cap a turcului.

Portarul columbian a repetat intervenția cu trei minute înainte de final, la șutul lui Sneijder, și s-a terminat 4-1 pentru Arsenal.