Noutăţi

22.10.2014 10:53

Chelsea - Maribor 6-0

Echipa lui Mourinho, festival de goluri în poarta slovenilor!

Chelsea nu i-a dat nicio şansă lui Maribor în etapa a treia a grupelor UEFA Champions League. Echipa lui Jose Mourinho s-a impus cu 6-0 pe Stamford Bridge.

Remy a marcat în minutul 13, dar a ieşit accidentat imediat după ce a deschis scorul. Didier Drogba a intrat în locul francezului, iar ivorianul și-a făcut imediat datoria: a înscris primul său gol de la revenirea la Chelsea. Martelj a făcut henţ în careu, iar atacantul ivorian a transformat lovitura de la 11 metri.

John Terry a înscris pentru 3-0 din pasa lui Fabregas înainte de pauză, iar slovenii au început cum nu se putea mai rău repriza secundă. Viler a dus scorul la 4-0, după ce a marcat în propria poartă.

Maribor a avut totuși şansa să înscrie golul de onoare, dar Ibraimi a ratat penalty-ul scos tot de el. Londonezii, în schimb, nu au iertat nimic. Suler l-a faultat pe Ivanovic în careu, iar Hazard a dus tabela la 5-0. Tot belgianul a stabilit scorul final, 6-0, cu o super execuţie, la capătul unui meci practic fără istoric, în care nu s-a acordat niciun cartonaș.