Noutăţi

22.10.2014 10:57

CSKA - Man. City 2-2

Englezii au avut două goluri avantaj, dar au fost egalați după un penalty discutabil

Manchester City e tot mai departe de primăvara Champions League! Englezii au remizat în Rusia, 2-2 cu CSKA Moscova, și au doar două puncte după primele trei meciuri jucate în Grupa E.

Rușii au avut prima ocazie a serii prin Ahmen Musa, dar șutul epediat în minutul 7 de nigerian a trecut puțin pe lângă poarta lui Hart. CSKA a tras un nou semnal de alarmă trei minute mai târziu, când Zoran Tosic a șutat periculos de la 25 de metri.

City a răspuns prin Zabaleta, care a trimis cu puțin pe lângă poartă după o acțiune purtată până în interiorul careului, pentru ca Aguero să reușească deschiderea scorului la capătul unei faze construită de Dzeko, în minutul 29. Doar nouă minute mai târziu, campioana Angliei și-a dublat avantajul în minutul 38: Milner a marcat cu poarta goală din centrarea lui Aguero.

Britanicii ar fi putut ajunge chiar la 3-0 un minut mai târziu, însă centrarea lui Kolarov a trecut pe lângă Dzeko, împiedicat de Iganshevich, iar Milner a trimis în bară!

CSKA a schimbat la pauză. Doumbia a fost introdus în locul lui Aleksei Berezutski și a ratat prima mare ocazie a părții secunde prin Eremenko, care a trimis peste transversală. Gazdele au marcat un minut mai târziu, când centrarea lui Musa i-a oferit lui Doumbia un gol simplu. Același Doumbia a apărut decisiv în minutul 85, cand a forțat un penalty la un duel cu sârbul Kolarov.

A marcat Natcho pentru 2-2, iar Manchester City este tot mai departe de primăvara Champions League: are numai două puncte din primele trei meciuri!