Noutăţi

23.10.2014 10:49

Galatasaray - Borussia Dortmund 0-4

Punctaj maxim după 3 etape pentru nemți

Borussia Dortmund a făcut uitată situația catastrofală din campionat cu o nouă victorie spectaculoasă în UEFA Champions League.

Echipa lui Jurgen Klopp i-a fost superioară Galatei din start până la final pe Ali Sami Yen și s-a impus cu 4-0.

Pierre-Emerick Aubameyang a deschis scorul în minutul 6, cu un șut sec din centrarea lui Marco Reus. 12 minute mai târziu, același Aubameyang a fost servit din cealaltă bandă de Piszczek și a pus latul pentru 2-0.

Reus a făcut 3-0 cu patru minute înainte de pauză cu unul dintre golurile startului de sezon în Champions League – șut superb de la peste 20 de metri, fără șanse pentru Muslera.

Prima ocazie notabilă a lui Galatasaray a venit în minutul 52, când Selcuk Inan a șutat puțin pe lângă din afara careului. Reus putea reuși "dubla" cu o jumătate de oră înainte de final, însă neamțul a trimis peste poartă din interiorul careului (min 58).

Borussia a fost periculoasă și la șutul lui Mkhitaryan, blocat de Muslera (min 72). Introduși în repriza secundă, Gundogan și Ramos au creat golul patru al trupei lui Klopp – columbianul a finalizat cu un șut plasat pe lângă Muslera (min 83).

S-a terminat 4-0 pentru Dortmund, care are nouă puncte și niciun gol încasat după primele trei meciuri disputate în grupa D.