Noutăţi

23.10.2014 10:50

Anderlecht - Arsenal 1-2

”Tunarii” au revenit uluitor pe final, de ziua lui Wenger!

Echipa lui Arsene Wenger a reușit o victorie dramatică la Bruxelles, pe terenul lui Anderlecht, cu două goluri marcate în finalul meciului, de Gibbs (89) și Podolski (91), care au anulat avantajul luat de gazde în minutul 71, prin Najar.

Cu doar trei puncte înaintea meciului cu Anderlecht, Arsenal avea nevoie de o victorie ca de aer în Belgia chiar de ziua antrenorului Arsene Wenger, care a împlinit 65 de ani.

După o primă repriză anostă, fără faze de poartă, în partea a doua a meciului, Anderlecht a deschis scorul, în minutul 71, prin mijlocașul din Honduras Andy Najar. Aniversarea lui Wenger părea compromisă, pe măsură ce treceau minutele, dar elevii săi au decis să-i facă un cadou de ultim moment.

Kieran Gibbs a egalat în minutul 89, cu un șut din voleu, cu stângul, la colțul lung, din careu, după o centrare perfectă venită de pe partea dreaptă, de la Calum Chambers. Doar două minute mai târziu, Podolski, intrat de doar șase minute pe teren, în locul lui Wilshere, a marcat cu un șut puternic din marginea careului mic.