Noutăţi

23.10.2014 10:52

Liverpool - Real Madrid 0-3

Gol Ronaldo și "dublă" Benzema! Lecție de fotbal înainte de El Clasico

Liverpool nu s-a putut opune uraganului numit Real Madrid! "Cormoranii" au cedat la scor pe teren propriu, deși au avut prima ocazie a confruntării din Grupa B a UEFA Champions League. Într-un dialog al căpitanilor, Casillas a respins la șutul lui Gerrard.

Realul a deschis scorul în minutul 23: James Rodriguez a pasat perfect, iar Ronaldo a înscris pentru a 70-a oară în Champions League. Portughezul este acum la un singur gol distanță de recordul de reușite deținut de Raul și l-a depășit din nou pe Messi.

Galacticii s-au dezlănțuit și, în minutul 30, Benzema a marcat pentru 2-0 cu o lovitură de cap superbă. Francezul nu s-a oprit aici și a făcut "dubla" cu 4 minute înainte de pauză din pasa lui Pepe. A fost golul cu numărul 40 în UCL, din totalul de 67 de prezențe în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa. Doar Van Nistelrooy și Messi au avut nevoie de mai puține partide pentru a atinge această cifră.

Cea mai mare ocazie a celor de la Liverpool i-a aparținut lui Coutinho: chiar înainte de pauză, brazilianul a trimis în bară! În partea secundă, oaspeții își puteau mări avantajul, dar Ronaldo și Rodriguez nu au găsit soluțiile potrivite la finalizare. Este cel mai drastic eșec suferit vreodată pe teren propriu de Liverpool în UCL!

Real Madrid s-a impus cu 3 la 0 pe terenul lui Liverpool și pregătește acum marele duel din campionat cu Barcelona