Noutăţi

05.11.2014 10:58

Zenit – Bayer 1-2

"Dublă" a lui Son și germanii sunt ca și calificați în optimi

Bayer Leverkusen și-a consolidat poziția de lider în grupa C a UEFA Champions League, după victoria obținută pe terenul lui Zenit St. Petersburg. Oaspeții au avut prima ocazie a meciului în minutul 8, la șutul peste poartă al lui Bellarabi.

Apoi, rușii au pus stăpânire pe joc, iar Hulk a trimis în bară dintr-o lovitura libera (minutul 13). Zenit a ratat cele mai mari ocazii la jumătatea primei reprize. Întâi Kerzhakov a scăpat singur cu Leno, dar a tras în portarul lui Bayer (minutul 21). Apoi același Kerzhakov a tras pe lângă poartă, după o pasă excelentă a lui Danny (minutul 23).

După pauză, germanii au început mai bine și Son Heung-Min a tras peste poartă din afara careului (minutul 46). Sud-coreeanul și-a luat revanșa în minutul 68, când a l-a învins pe Lodygin cu un șut superb.

Cinci minute mai târziu, Son Heung-Min a reușit dubla, la capătul unui contraatac al lui Bayer Leverkusen și a ajuns la 3 goluri marcate în acest sezon al UEFA Champions League.

Speranțele rușilor au renăscut în minutul 89, când rezervele Rondon și Ryazantzev au creat faza golului de 1-2, marcat de atacantul venezuelean. Zenit n-a mai reușit nimic în prelungiri și rămâne cu 4 puncte după 4 etape.