Noutăţi

06.11.2014 11:11

Manchester City - CSKA Moscova 1-2

Englezii, aproape eliminați din UCL

Manchester City e gata să rateze o nouă calificare în optimile de finală ale UEFA Champions League. A pierdut pe teren propriu cu CSKA Moscova și ocupă ultimul loc în Grupa E după 4 meciuri, cu numai două puncte câștigate.

Seydou Doumbia, omul care i-a marcat lui City și în tur, a deschis scorul și la Manchester după două minute de joc, punctând cu capul din centrarea lui Natcho (2).

City a răspuns 6 minute mai târziu cu lovitura liberă executată perfect de Yaya Toure (8). Putea fi 2-1 pentru ruși în minutul 19, când Dzagoev l-a lansat cu o pasă excelentă pe Musa, dar nigerianul a trimis pe lângă.

Doumbia a lovit din nou, cu 10 minute înainte de pauză, din nou din pasa lui Natcho. Ivorianul a semnat astfel o dublă la fix un an de zile după ce a marcat alte două goluri în poarta lui City, în sezonul trecut de UEFA Champions League.

City a început repriza secundă cu forțe proaspete – Nasri și Fernandinho au intrat la pauză – și putea egala prin Aguero, care a ratat la câțiva centimetri la centrarea lui Milner (59). 4 minute mai târziu, Akinfeev a respins spectaculos, cu piciorul, la șutul aceluiași Milner (63).

Partida s-a complicat pentru englezi cu 20 de minute înainte de final – Fernandinho a văzut al doilea cartonaș galben și și-a lăsat echipa în 10 oameni (70).

City a rămas în 9 jucători zece minute mai târziu, când Toure l-a lovit pe Eremenko și a fost și el eliminat.

Aguero a forțat un penalty în ultimul minut al timpului regulamentar, dar s-a ales cu galben din partea grecului Sidiropoulos (90).

S-a terminat 2-1 pentru CSKA, iar rușii o egalează la puncte pe Roma în clasamentului grupei, în timp ce City e obligată să câștige în ultimele două etape, cu Bayern acasă și cu Roma, pe Olimpico.