Noutăţi

06.11.2014 11:12

Bayern - Roma 2-0

Ribery și Gotze i-au calificat pe bavarezi în "optimile" UCL!

Bayern Munchen s-a calificat în optimile de finală ale UEFA Champions League, după a patra rundă de meciuri din Grupa E. Bavarezii au bătut-o pe Roma și în a doua întâlnire, dar scorul a fost mai strâns. Bayern - Roma s-a terminat 2-0, iar germanii au maximum de puncte după patru partide.

Campioana din Bundesliga a dominat meciul de la un capăt la celălalt, în timp ce romanii au venit pe Fussball Arena doar pentru a se apăra. Golurile nemților au fost marcate de Ribery (38) și Gotze (64). Fără Robben, care nu a fost nici pe banca de rezerve, Alaba a fost responsabilul cu ocaziile în tabăra gazdelor. Austriacul putea marca în minutele 33, 52 și 77, dar nu a nimerit în niciun rând cadrul porții lui Skorupski. Căpitanul Lahm a fost la un pas de gol în minutul 66, dar nici el nu a fost mai inspirat.

De partea cealaltă, vicecampioana Italiei a avut o singură șansă notabilă de a marca și aceea a venit la 2-0 pentru Bayern. Rezerva Gervinho și Nainggolan nu l-au putut învinge pe Neuer, care a demonstrat de ce este unul dintre cei mai buni portari din lume, în minutul 83.

Fără căpitanul Totti, gialorossi au rămas cu patru puncte, strânse în primele două întâlniri din grupă. Gluma se îngroașă însă pentru trupa lui Rudi Garcia, după ce CSKA Moscova a bătut-o pe Manchester City, în Anglia cu 2-1 și e la egalitate de puncte cu italienii, în clasamentul Grupei E. "Cetățenii" sunt pe ultima poziție, cu două remize în patru partide.