Noutăţi

26.11.2014 10:41

Bate Borisov-Porto 0-3

FC Porto s-a impus fără probleme în deplasarea de la Borisov și și-a asigurat prima poziție în grupa H, înainte de duelul direct cu Șahtior Donețk. Partida din Belarus a fost arbitrată de o brigadă din România, condusă la centru de Ovidiu Hațegan.

După o primă repriză liniștită, Porto s-a dezlănțuit: Hector Herera a deschis scorul cu o execuție din afara careului (56), iar bielorușii nu au avut prea mult timp la dispoziție să reacționeze: după doar 8 minute, portughezii și-au dublat avantajul prin Jackson Martinez (65), care a ajuns la 5 goluri marcate pentru Porto în această ediție de UEFA Champions League.

În ultimele minute ale meciului, jucătorul împrumutat de la Barcelona în acest sezon, Christian Tello, a stabilit scorul final, din pasa lui Herera (89). Porto are 13 puncte și o așteaptă în ultima etapă pe Șahtior, în timp ce BATE Borisov, care a egalat deja recordul de goluri primite într-o grupă de Champions League va încerca să prindă locul trei, după confruntarea de pe terenul lui Athletic Bilbao.