Noutăţi

27.11.2014 12:19

Ludogorets-Liverpool 2-2

”Cormoranii” sunt obligații să câștige cu Basel în ultima rundă

Liverpool i-a luat puncte doar lui Ludogorets în acest sezon al UEFA Champions League. Are patru, după ce bulgarii i-au smuls un egal pe finalul meciului, terminat 2-2. Englezii sunt obligați să câștige cu Basel în ultima etapă, pentru a prinde optimile de finală.

„Cormoranii” continuă seria fără victorie după ce Ludogorets i-a smuls un egal în Bulgaria. Moți și colegii săi au surprins încă din debut. În minutul 3, au deschis scorul prin Abalo. Fericirea nu a durat însă mult. După doar cinci minute, Cosmin Moți a gafat grav și i-a permis lui Rickie Lambert să egaleze.

În minutul 27, Liverpool a întors rezultatul grație reușitei lui Henderson, servit perfect de Sterling. La reluare, Moți a încercat să-și ia revanșa după greșeala de la gol, dar a ratat execuția din minutul 73.

Liverpool putea închide meciul cu 10 minute înainte de final, când Stonajov l-a blocat perfect pe Sterling. În minutul 88, însă, Ludogorets a dat lovitura - Terziev a egalat pentru 2-2, scor la care Liverpool este obligată să câştige în ultimul meci cu Basel, pentru a se califica în optimile UEFA Champions League.