Noutăţi

21.10.2012 20:33

Canal 3 a obtinut drepturi exclusive pentru difuzarea meciurilor de fotbal din Champions League in urmatorii 3 ani

Semifinalele şi finala vor fi transmise pe Prime. Spectacolul fotbalistic pe Canal 3 incepe marţi, cu meciul Sahtior Donetk - Chelsea Londra.

Canal 3 a câştigat drepturile de difuzare a tuturor meciurilor din UEFA Champions League, pentru perioada 2012 – 2015. La licitatie au participat mai multe posturi de televiziune din Moldova, insa forul european a decis se ofere drepturile de televizare postului Canal 3 si Prime. Astfel, in urmatorii trei ani, partidele dintre cadrul celei mai importante competitii intercluburi europene vor fi difuzate de Canal 3, iar semifinalele si finala for putea fi urmărite pe postul nostru de televiziune. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, dar si celelalte vedete se vor bate in direct doar aici.

Drepturile acordate de UEFA vizează exclusivitate pentru toate platformele de difuzare: TV, Internet şi mobil. Potrivit conducerii postului Canal 3, parteneriatul cu UEFA este un cadou pentru microbiştii din Republica Moldova, care au fost privaţi de dreptul de a urmări într-un câmp legal meciurile din primele două etape din faza grupelor Champions League.

Balul fotbalistic pe Canal 3 incepe marti, cand va fi transmis meciul dintre Sahtior Donetk si detinatoarea trofeului, Chelsea Londra. Mircea Lucescu si Alexandru Spridon se vor bate cu vedetele platite de miliardarul Roman Abramovici. Miercuri, un alt meci fabulos va fi la Canal 3. Este vorba despre partida dintre campioanele Spaniei si Germaniei, Real Madrid contra echipei Borussia Dortmund. Ambele meciuri vor incepe la ora 21 si 45 de minute si vor comentate din studioul Canal 3.