Noutăţi

26.02.2015 18:59

Simeone: "Leverkusen ne-a dat o șansă! Alt adversar ar fi tranșat calificarea"

Argentinianul Diego Simeone, antrenorul echipei Atletico Madrid, a apreciat, după eşecul cu 1-0 în faţa lui Bayer Leverkusen, în prima manşă a optimilor UEFA Champions League, că este mulţumit de rezultat după ce a fost nevoit să opereze două modificări în prima repriză, iar golul lui Fernando Torres a fost anulat. În plus, campioana Spaniei a evoluat din minutul 76 în zece jucători, după ce Tiago a primit al doilea cartonaş galben.

"A fost un meci neobişnuit, pentru că niciuna din echipe nu şi-a creat multe ocazii de gol.

Noi am avut o ocazie clară în prima parte, apoi meciul a decurs în aceeaşi notă. Cu schimbările forţate din prima repriză, cu golul anulat, 0-1 e un rezultat care mă mulţumeşte.

Fiecare echipă a avut o ocazie clară, ei au concretizat, noi nu. Un alt adversar, în alt meci, cu un jucător mai puţin şi fără posibilitate de schimb, ar fi tranşat calificarea. Ei nu au făcut-o şi ne-au dat o şansă", a declarat Simeone, după meci.

Schmidt: "Sunt foarte mulțumit de acest 1-0"

Roger Schmidt, antrenorul lui Leverkusen, şi-a lăudat echipa pentru prestaţia reuşită: "Ne-am apărat bine şi am jucat compact. Am reuşit o tranziţie foarte bună din apărare în atac şi am jucat mai direct pe poartă.

Sunt foarte mulţumit de acest 1-0. Avem o şansă bună să ne calificăm în sferturi. Echipa a fost excepţională, a lăsat puţine şanse adversarului, a fost mereu orientată către atac şi a arătat maturitate. Din acest motiv, victoria este meritată".