Noutăţi

08.11.2012 00:00

VIDEO Braga – Manchester United 1-3. Diavolii roşii au revenit spectaculos pe final de meci

Manchester United este deja calificată în primăvara UEFA Champions League după ce a învins cu 3-1 în deplasare la Braga. A fost o victorie obținută în ultimele 10 minute, după ce meciul a fost întrerupt în repriza secundă după o defecțiune la instalația de nocturnă.

Manchester United s-a impus cu 3-1 la Braga, dar nu fără emoții. Portughezii au fost mai periculoși și Eder a avut prima ocazie, dar a trimis în transversală din centrarea lui Hugo Viana. Gazdele au trecut în avantaj după pauză, când Custodio a obținut un penalty în urma unui duel cu Evans, iar Alan a transformat fără nicio șansă pentru portarul De Gea.

După o oră de joc, partida a fost întreruptă câteva minute din cauza unei pene de curent. Iar pauza le-a priit englezilor. Intrat pe teren, Robin van Persie a reușit egalarea în urma unei ieșiri neinspirate a portarului Beto. Era minutul 81 și "diavolii roșii" au forțat victoria.

Rooney a scos o lovitura de la 11 metri pe care tot el a executat-o și United a preluat conducerea pe final de meci. A mai fost timp pentru un gol încasat lejer de portughezi. Chicharito Hernandez a înscris cu noroc în prelungiri și trupa lui Alex Ferguson are maximum de puncte după 4 meciuri în grupă.

Campioana Angliei și-a asigurat prezența în optimile UEFA Champions League, în timp ce Galatasaray și CFR Cluj împart locul 2, departajate de golaveraj. Braga are cu un punct mai puțin. Campioana Romaniei va juca urmatorul meci acasă cu formația portugheză.