Noutăţi

16.02.2016 09:57

Liga Campionilor din nou la Canal 3

Liga Campionilor din nou la Canal 3. Optimile de finală ale acestei mari competiţii le vom arăta, ca de obicei, în direct. Astăzi spectatorii noştri vor urmări meciul Paris Saint Germain - Chelsea Londra, iar miercuri - duelul dintre AS Roma şi Real Madrid. În ajunul celor două meciuri, comentatorul nostru Dragoş Bocanaciu a vorbit despre aşteptările sale.

Cu Dragoş Bocanaciu ne-am întâlnit la hotel, imediat cum a venit de la Bucureşti. Frânt de oboseală după drum, el a acceptat, totuşi, o discuţie despre fotbal, în special despre jocurile din Liga Campionilor. Iată un comentariu privind eventualele surprize din cadrul actualei etape a turneului.

Marţi, toți microbiştii sunt invitați în faţa televizorului. Deschide sezonul transmisiunilor de fotbal la Canal 3 meciul Paris Saint Germain - Chelsea Londra.

Potrivit expertului, simplu ar fi de a-i considera pe parizieni favoriţi, ţinând cont de forma lor fenomenală, pe de o parte, și de prestaţia slabă a londonezilor în campionatul intern. Dar în Ligă ne putem aştepta la surprize majore.

Iar miercuri, Zinedine Zidane, pentru a doua oară în viața lui debutează în principala Ligă a continentului, de această dată, în calitate de antrenor principal. Echipa sa va ţine piept fotbaliştilor de la AS Roma.

Potrivit lui Dragoş Bocanaciu, orice activitate are nevoie de anumite investiții. La fel cum mai marii fotbalului investesc în academii destinate copiilor, la fel şi Canal 3, licenţa pentru transmiterea meciurilor din Liga Campionilor, dezvoltă interesul publicului din Moldova pentru acest sport de elită. Noi arătăm fotbal în cea mai bună calitate, în rezoluția HD, iar spectatorii din faţa ecranelor pot simți gustul atmosferei ce domină pe stadion.

Urmăriţi programul şi în zilele de marţi şi miercuri fiţi parte a sărbătorii fotbalului european. Vă dăm întâlnire la Canal 3, ora 21:45.

Sursa Foto: stiri.tvr.ro