Noutăţi

17.02.2016 12:17

PSG - Chelsea 2:1

PSG a câştigat o bătălie, dar duelul crucial se dă la Londra! Campioana Franţei a bătut-o pe Chelsea în direct, la Canal 3, scor 2 la 1.

În primele 10 minute, s-a creat impresia că PSG o va sufoca pe Chelsea. Londonezii nu au ieşit efectiv din jumătatea lor de teren. Ulterior, partida s-a mai echilibrat, dar francezii au stat la timonă. După mai multe faze de poartă, Ibrahimovici a deschis scorul din lovitură liberă. E drept, a fost ajutat şi de Mikel, care a provocat un fault ca mai apoi să devieze nefericit în propria poartă.

Contrar cursului jocului, Chelsea a egalat pe finalul primei reprize prin acelaşi Mikel, după eroare a defensivei pariziene.

Proaspăt introdus pe teren, Cavani a lovit decisiv în minutul 78. Un gol pe care portarul Courtois şi-l poate lua pe conştiinţă.

Cu puţin noroc meciul putea avea alt deznodământ pentru Chelsea, însă ori Costa a ratat lamentabil, ori portarul Trapp a reacţionat ca o pisică. Scor final 2 la 1 iar PSG porneşte cu un avantaj fragil în returul care se va juca peste două săptămâni la Londra.

Sursa Foto: youtube.com