Noutăţi

23.02.2016 14:09

Manchester City, umilită în Cupa Angliei

Dezastru pentru Manchester City înainte de meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor. "Cetăţenii" au fost umiliţi aseară de Chelsea cu 5 la 1 în Cupa Angliei. Pentru City urmează meciul Dinamo Kiev, care va fi transmis miercuri în direct la Canal 3.

Manuel Pellegrini şi-a odihnit toate vedetele în meciul din turul cinci al Cupei Angliei cu Chelsea, iar pentru asta a plătit un preţ mare. Manchester City a avut în echipa de start trei fotbalişti de doar 18 ani şi alţi trei de 19 ani. "Cetăţenii" au fost conduşi cu 4 la 1 în minutul 67, după golurile marcate de Diego Costa, Willian, Gary Cahill şi Eden Hazard.

Rezultatul final de 5 la 1 a fost stabilit în penultimul minut de joc de Bertrand Traore.

După meci, Manuel Pellegrini a declarat că şi-a odihnit vedetele pentru meciul din Ucraina cu Dinamo Kiev din optimile Ligii Campionilor.

"Dacă am doar 13 jucători, nu pot să risc ca aceştia să nu se recupereze la timp. Putem avea un zbor lung spre Kiev, sau putem avea un jucător accidentat după acest meci. Aşa că sunt de părere că am luat cea mai bună decizie pentru club", a comunicat antrenorul Mancester City, Manuel Pellegrini.

Partida dintre Dinamo Kiev şi Manchester City se va disputa miercuri şi va fi în direct la Canal 3 de la ora 21:45.

Sursa Foto: internationalinside.com