Noutăţi

10.03.2016 13:51

PSG a devenit coşmarul lui Abramovici pentru al doilea consecutiv

PSG a devenit coşmarul lui Abramovici pentru al doilea consecutiv. Campioana Franţei a recidivat şi a eliminat-o pe Chelsea din optimile UCL. A fost seara lui Zlatan, care a revenit cu show-ul "Ibracadabra" pe Stamford Bridge.

Meciul cu mare miză a început spectaculos cu două ocazii mari de ambele părţi în primele cinci minute. Chelsea a avut prima şansă de gol, prin Diego Costa. PSG a replicat pe un contraatac fulger finalizat de Angel Di Maria, dar căpitanul Ivanovic a respins de pe linia porţii.

Parizienii şi-au uşurat considerabil misiunea în minutul 16 când Rabiot a deschis scorul din pasa lui Ibrahimovic!

Chelsea a revenit rapid în meci şi a egalat spectaculos după doar 11 minute după un triunghi de pase între Pedro, William şi capacul pus de Costa.

Momentul critic al partidei s-a produs în minutul 64 când Chelsea a ratat o dublă ocazie de a egala scorul la general. Willian şi Hazard l-au făcut mare pe portarul Trapp care le-a parat şuturile în extremis.

Peste doar un minut de la această fază, Ibrahimovici a îngropat-o pe Chelsea chiar în faţa propriilor suporteri.

Paris Saint Germain se califică în sferturi cu 4 la 2 la general. Este al doilea an consecutiv când Chelsea este eliminată de campioana Franţei din Champions League.

Sursa Foto: bleacherreport.com