Noutăţi

15.03.2016 12:32

Magicianul "Ibracadabra"

Champions League rămâne un vis neîmplinit pentru marele Ibrahimovici! În schimb Zlatan e starul titlurilor. În 15 ani a fost campion de 13 ori în ligi diferite. PSG însă îl va pierde pe suedezul recordurilor la finele acestui sezon.

Pe cât de mare atacant este, Zlatan este în egală măsură şi arogant. După ce PSG şi-a asigurat matematic titlul în Franţa, Ibrahimovici a declarat că mai e o şansă să rămână în echipă: să i se facă un monument lângă Turnul Eiffel.

Cine ştie, poate şeicii miliardari îi îndeplinesc dorinţa. În ultimul meci de campionat, PSG a învins-o pe Troyes cu un neverosimil 9 la 0 în deplasare şi şi-a asigurat cel de-al patrulea titlu consecutiv. Zlatan a marcat de patru ori în victoria istorică.

PSG a stabilit mai multe recorduri. Este prima echipă din cele cinci mai puternice campionate din lume care şi-a adjudecat cel mai rapid titlul, cu opt etape înainte de final.

Contractul lui Ibrahimovici expiră la finalul sezonului. Până atunci mai are timp să-şi împlinească marele vis: să ridice deasupra capului trofeul Champions League. Are toate şansele – PSG a acces deja în sferturi unde îşi aşteaptă următoarea adversară.

Sursa Foto: puterea.ro