Noutăţi

21.11.2012 10:55

Valencia - Bayern Munchen 1-1, calificare la braţ pentru cele două

Valencia şi Bayern Munchen au înregistrat o remiză previzibilă pe "Mestalla", scor 1-1, rezultat care asigură ambelor echipe calificarea în optimile de finală. Golurile au fost marcate de Feghouli (77) şi Muller (82).

Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru spanioli, care au jucat în inferioritate numerică mai bine de o oră, după eliminarea directă lui Barragan, pentru o intrare sălbatică la Alaba. Având un om în minus, "liliecii" au ales să practice un joc precaut, principala miză fiind menţinerea balonului departe de poarta lui Guaita.

Totuşi, în ciuda handicapului numeric, gazdele au deschis scorul cu un sfert de oră înainte de final, când algerianul Sofiane Feghouli a marcat în poarta lui Manuel Neuer. A fost momentul în care Jupp Heynckes i-o oferit mult aşteptata revenire pe gazon lui Mario Gomez, care a lipsit mai multe luni din cauza unei accidentări grave.

De altfel, golgheterul neamţ a oferit pasa decisivă la golul egalizator reuşit de Muller, în minutul 82. Până la final, niciuna dintre echipe nu a mai forţat, ambele fiind conştiente că remiza le califică împreună în faza următoare. Deşi şi-a dominat copios adversarul, Bayern s-a mulţumit cu egalul, iar bavarezii sunt favoriţi la obţinerea locului 1 în grupă.

Sursa: digisport.ro