Noutăţi

21.11.2012 11:05

Galatasaray - Manchester United 1-0. Victoria care poate fi de “aur“ pentru trupa din Istanbul

Galatasaray Istanbul păstrează deschisă lupta pentru locul secund în grupa CFR-ului după 1-0 la Istanbul cu rezervele lui Manchester United.

Elevii lui Fatih Terim sunt favoriţi la calificarea în "optimile" competiţiei. Pentru aceasta, au nevoie de un succes la Braga, care nu mai poate prinde nici măcar primăvara Europa League.

După doar cinci minute, Galata a avut prima ocazie, însă şutul lui Burak Yilmaz a fost respins în faţă de Lindegaard. În minutul 34, Hamit Altintop a şutat de la distanţă, portarul lui United a respins, iar centrarea lui Selcuk Inan a atins mâna lui Buttner, fază la care gazdele au reclamat penalty.

În minutul 43, debutantul în UEFA Champions League Nick Powell a trecut pe lângă gol, după ce lovitura sa de cap a nimerit doar bara. La opt minute după pauză s-a marcat singurul gol al partidei. Selcuk Inan a centrat din corner, iar Burak Yilmaz a înscris cu o lovitură de cap peste Rafael.

Burak Yilmaz şi Hamit Altintop au avut ultimele ocazii pentru Galata, care trebuie să câştige la Braga în ultima etapă ca să ajungă în optimi în locul CFR-ului.

Sursa: digisport.ro