Noutăţi

19.10.2016 13:00

"Buffoniada" de la Lyon

La 37 de ani, Buffon a fost imperial aseară în poarta celor de la Juventus. Veteranul italian a fost omul meciului cu Lyon cu o serie de intervenţii spectaculoase.

Sunt doar câteva dintre paradele lui Buffon a fost "one man show aseară la Lyon". Juventus s-a impus la limită, scor 1 la 0, iar Gigi a fost ca un scut antirachetă, mai ales că Bătrâna Doamnă a jucat în 10 oameni aproape o repriză după eliminarea lui Lemina. Dincolo de reflexele de pe altă planetă, Buffon a parat şi un penalty care putea trage greu.

Juve a dat lovitura de graţie în minutul 76 prin Cuadrado. E drept că mijlocaşul columbian a fost ajutat şi de portarul Anthony Lopes.

Juventus e lider în grupa H, la egalitate de puncte cu Sevilla care a învins-o la limită în deplasare pe Dinamo Zagreb, scor 1 la 0. Nasri, jucător împrumutat de la Manchester City a marcat golul de trei puncte.

Bayer Leverkusen şi Tottenham au încheiat la egalitate, 0 la 0.

Şi în celălalt meci al grupei, ŢSKA Moscova s-a despărţit frăţeşte de Monaco, scor 1 la 1. Monegascii au egalat în minutul 87, prin Bernardo Silva.

Sursa Foto: bi.gazeta.pl