Noutăţi

20.10.2016 13:17

Barcelona a îngenuncheat-o pe City într-un meci spectaculos

Guardiola a fost distrus cu propriile arme. Barcelona, echipa pe care Pep a reinventat-o a îngenuncheat-o pe City într-un meci spectaculos, în direct, la Canal 3.

Barca – City a fost un meci cu de toate. Goluri spectaculoase, eliminări, accidentări, un penalty ratat şi un hattrick semnat de Messi. Starul catalanilor a deschis rapid scorul în minutul 17, şi tot el a punctat în alte două rânduri după pauză.

Fostul portar al Barcelonei, Bravo și Mathieu de la campioana Spaniei, introdus în prima repriză în locul accidentatului Pique, au fost eliminați, iar Neymar a ratat un penalty în ultimele minute, pentru ca apoi să se revanşeze şi să înscrie din acțiune.

În celălalt meci al grupei, Borussia Moenchengladbach a obţinut trei puncte importante care contează mai mult pentru primăvara Europa League.

Nemţii s-au impus în deplasare la Celtic, scor 2 la 0. Iar Bayern Munchen a făcut un galop de sănătate cu PSV. Muller, Kimmich, Lewandowski şi Robben au marcat pentru un 4 la 1 convingător pentru bavarezi.

Iar Atletico Madrid a smuls trei puncte în deplasare la Rostov, care l-a avut titular pe moldoveanul Alexandru Gaţcan. Belgianul Carrasco a înscris singurul gol al partidei.

Sursa Foto: Madrid-Barcelona.com