Noutăţi

02.11.2016 11:29

Răzbunare, dulce răzbunare! Manchester City și-a luat revanşa în faţa Barcelonei în Champions League

Răzbunare, dulce răzbunare! Manchester City și-a luat revanşa în faţa Barcelonei în Champions League, după ce catalanii au făcut instrucție cu trupa antrenată de Guardiola pe Camp Nou, scor 4 la 0. Pep a reuşit să-şi pună le respect foştii jucători cu un 3 la 1 dramatic, la capătul unui meci spectaculos. Şi asta chiar dacă începutul de meci prevestea un nou dezastru pentru "cetăţeni", după ce Messi a deschis scorul.

City a revenit însă până la pauză prin Guendogan, pentru ca mai apoi de Bruyne să o aducă în avantaj dintr-o lovitură liberă executată superb.

Barcelona a avut şansa egalării, dar Gomes a dat-o-n bară cu toată poarta în faţă.

A fost momentul de ruptură pentru City pentru că acelaşi Guendogan a închis tabela la capătul unei faze în care catalanii au cerut hends la Aguero.

Barca rămâne oricum lider în grupa F, cu 9 puncte, cu două peste City care este pe poziţia secundă. În celălalt meci al grupei, Borussia Moenchengladbach a remizat scor 1 la 1 cu Celtic, un egal care nu le ajută pe niciuna dintre cele două echipe.

Iar Beşiktaş le-a mai furat un punct celor de la Napoli. 1 la 1 s-a încheiat meciul de la Istanbul, iar turcii mai speră încă la optimile Ligii Campionilor, chiar dacă Benfica, a doua clasată în grupa B, a învins-o din nou la alimită pe Dinamo Kiev cu 1 la 0.

Sursa Foto: Footballwood | The Football Forest Forever