Noutăţi

08.03.2018 10:46

Calificare dramatică pentru Juventus în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Meci nebun pe Wembley. După 2-2 la Torino, Juventus a obţinut calificarea, în direct la Canal 3, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Deşi a fost condusă la pauză de Tottenham, echipa pregătită de Massimiliano Allegri a revenit în partea a doua, a marcat de două ori şi a obţinut calificarea în faza următoare.

Juventus Torino s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Formația italiană a învins la Londra Tottenham Hotpsur, scor 2-1, un rezultat bun pentru a trece în etapa următoare.

Juventus a fost condusă aseară pe Wembley încă din prima repriză. În minutul 34, Son Heung-Min a înscris cu un șut de la 10 metri.

După pauză, italienii au avut nevoie de trei minute pentru a întoarce rezultatul și implicit soarta calificării. Oaspeții au egalat în minutul 64 prin Gonzalo Higuain. Imediat după, Paulo Dybala a scăpat singur cu Hugo Lloris și l-a învins pe portarul advers cu un șut de la 11 metri.

Până la final, Tottenham a forțat egalarea pentru ca cel puțin să ducă meciul în prelungiri, însă fără succes. Cea mai mare ocazie a avut-o Harry Kane, în minutul 90, când mingea trimisă de el a lovit bara și a fost respinsă ulterior de pe linia porții.

Același scor de 2-1 s-a înregistrat și în celălalt meci de aseară. FC Basel a obținut doar o victorie de palmares pe terenul echipei Manchester City. Formația engleză se impusese în prima manșă cu 4-0, iar antrenorul Pep Guardiola a în teren rezervele. Basel a profitat și a reușit să se impună, chiar dacă a fost condusă cu 1-0. Gabriel Jesus a marcat pentru gazde, iar Mohamed Elyounoussi și Michael Lang au punctat pentru echipa elvețiană.

Manchester City a pierdut, însă s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor cu scorul general de 5-2.

Sursa Foto: myfootball.ro