Noutăţi

13.03.2018 15:03

Manchester United şi Sevilla se întâlnesc în manşa retur a optimilor Champions League

Manchester United şi Sevilla se întâlnesc astăzi, în manşa retur a optimilor Champions League. Meciul va fi transmis în direct, la Canal 3, începând cu ora 21 şi 45 de minute. După un scor indecis în tur, de 0 la 0, "diavolii" lui Mourinho caută calificarea, pe teren propriu.

Manchester United este favorită la calificare, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în disputa cu FC Sevilla. Este opinia mai multor oficiali ai fotbalului moldovenesc, dar și a unor conducători de cluburi din Divizia Națională.

Primul meci al confruntării dintre cele două cluburi a avut loc pe terenul spaniolilor şi s-a încheiat indecis, scor 0 la 0, iar în această seară se va juca returul pe "Old Trafford". Favoritismul gazdelor este aproape opinie unanimă printre oamenii de fotbal din Republica Moldova.

"Va fi un meci foarte interesant. Totuşi, cred că Manchester United se va califica. Mai ales după meciul în care a fost condusă cu 0-2 şi a câştigat cu 3-2 (în campionatul intern, cu Cristal Palace - n.r.). Eu cred că ei sunt favoriţi."

Partida de astăzi, 13 martie, de pe stadionul "Old Trafford" va fi transmisă în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 21 şi 45 de minute.

Sursa Foto: getmoresports.com